PSİKİYATRİM’DE “BEYİN NE DER; KALP NE İSTER?” CANLI KONSEYİ...

PSİKİYATRİM’DE “BEYİN NE DER; KALP NE İSTER?” CANLI KONSEYİ...

PSİKİYATRİM’DE “BEYİN NE DER; KALP NE İSTER?” CANLI KONSEYİ...

Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Bilimsel ve Sosyal Platformu olan PSİKİYATRİM (www.psikiyatrim.org)’de 8 Temmuz 2020 Çarşamba günü Saat 12.15’de “Beyin Ne Der; Kalp Ne İster?” Canlı Konseyi gerçekleştirilecektir.

Yazılımı ve tasarımı tamamıyla Bilimsel Bilişim tarafından geliştirilen BİLİMSEL BİLİŞİM CANLI KONSEY MODÜLÜ ile gerçekleştirilecek olan Canlı Konseye konuşmacılarımızdan Prof. Dr. Nesrin DİLBAZ İSTANBUL’dan, Prof. Dr. Sadi GÜLEÇ ANKARA’dan online olarak kendi bilgisayarları ile bağlanacaklar.

www.psikiyatrim.org adresinden bilgisayarlarınızdan veya mobil cihazlarınızdan (iPhone, Android telefon, iPad ve Android tabletler vs.), internet bağlantınızın olduğu her yerden katılabileceğiniz Canlı Konsey sırasında sorularınızı konuşmacılarımıza iletebilir, yanıtlarını anında alabilirsiniz.

ÜYE OLDUNUZ MU?
Canlı konferanslara, Canlı Konseylere katılabilmek için www.psikiyatrim.org adresinden ücretsiz olarak üye olmanız gerekmektedir.

PSİKİYATRİM’e www.psikiyatrim.org/uyelik linkinden veya www.psikiyatrim.org adresinin üst tarafında bulunan “Üye Ol” butonunu tıklayarak ulaşacağınız sayfadan üyelik formunu doldurarak ücretsiz üye olup giriş yapabilirsiniz.

Konu                :    BEYİN NE DER; KALP NE İSTER?

Konuşmacılar  :    Prof. Dr. Nesrin DİLBAZ

                            Üsküdar Üniversitesi Tıp Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı                         

       Prof. Dr. Sadi GÜLEÇ                            Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi, Kardiyoloji Anabilim Dalı

Tarih-Saat        :    8 Temmuz 2020 Çarşamba, Saat: 12.15 - 13.15

Yer                   :    www.psikiyatrim.org

www.psikiyatrim.org


SosyalPlatform

CanlıKonferans

OnlineTV

SunuMerkezi